Mattias Schyberg
Administratör
Då tar jag bara med mig Ruché...Vi kommer ställa upp hela YT's utbud
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Då tar jag bara med mig Ruché...Vi kommer ställa upp hela YT's utbud
Kanske bäst jag höjer, dock utan att syna (ännu).Då tar jag bara med mig Ruché...
Nä, det klår jag mest sannolikt inte. Min förhoppning är att du vinner på rejäl knock out! Det är du som har behov av källarrensning, inte jag. Men visst kommer jag dra mitt strå till stacken, men mest med ungdom och entusiasm!Kanske jag höjer, utan att syna:
2 av 4 flaskor kommer du dreglandes avnjuta som en ... Hulk under utövande av Dunkaredags.
Övriga 2 flaskor gissar jag att du kommer dregla njutningslystet av.
Men, det är mer en gissning baserat på hur jag uppfattar dessa viner och din uppfattade preferensprofil.
Vi ser ju hur rätt det blir.
Klår du det?
Det blir nog bra, skall du se.Nä, det klår jag mest sannolikt inte. Min förhoppning är att du vinner på rejäl knock out! Det är du som har behov av källarrensning, inte jag. Men visst kommer jag dra mitt strå till stacken, men mest med ungdom och entusiasm!
Jomen huwwa!Vinprovning sen Gym, Heja Norrland!
2001 Faustino 1 GR rockar. Låter riktigt smarrigt tillsammans med kött och svamp! Vill också vina!Fick idag använda min senaste svamp skörd. Tillsammans med nötkött och potatis så körde jag en Faustino I gran reserva 2001.
Blivit lite mer intresserad av Rioja på senare dagar.
Vinet va gott och för 159kr så helt OK.
Sitter nu med mina två döttrar och trycker ost i mängder. Dock dricker dom mjölk och jag resterna av vinet.
Smög ju in ett par i källaren efter att den diskuterats så flitigt här men har fortfarande inte kommit till skott att dricka någon... Hmm, får skärpa till mig och ploppa en...2001 Faustino 1 GR rockar. Låter riktigt smarrigt tillsammans med kött och svamp! Vill också vina!
Ja, det är inte många rapporter från dig i denna tråd. Jädrar vad vin du måste dricka för att komma i kapp nu när du snart blir landkrabba!Smög ju in ett par i källaren efter att den diskuterats så flitigt här men har fortfarande inte kommit till skott att dricka någon... Hmm, får skärpa till mig och ploppa en...
Så jäkla mycket viner i kö för att drickas upp nu bara så jag hinner liksom inte med, dricker man en flaska trillar det ju in fem ny i den jäkla källaren...
Skulle tippa att dom blir bra mycket bättre med lite extra år så no stress.Smög ju in ett par i källaren efter att den diskuterats så flitigt här men har fortfarande inte kommit till skott att dricka någon... Hmm, får skärpa till mig och ploppa en...
Så jäkla mycket viner i kö för att drickas upp nu bara så jag hinner liksom inte med, dricker man en flaska trillar det ju in fem ny i den jäkla källaren...
Om man är Nekrovinofil möjligen, annars borde den nog drickas nu tycker jag.Skulle tippa att dom blir bra mycket bättre med lite extra år så no stress.
Gammalt är gott...Om man är Nekrovinofil möjligen, annars borde den nog drickas nu tycker jag.
Flask variation kanske?Självklart så var också jag tvungen att hänga med tåget när alla tyckte att
Faustino I gran Reserva var så fantastisk.
Jag blev djupt besviken, tunt, surt och snipigt vin som bäst passar till sås.
Fantastiskt är det nog inte många som har hävdat på forumet, men riktigt bra med tanke på pris, är många nog överens om. För egen del så gillar jag 00:an snäppet mer än 01:an. Lite kraftigare och mer traddig.Självklart så var också jag tvungen att hänga med tåget när alla tyckte att
Faustino I gran Reserva var så fantastisk.
Jag blev djupt besviken, tunt, surt och snipigt vin som bäst passar till sås.
jag gillar generellt lite bumligare viner.
Är det några av de mer kända champagnerna från 1996 som du tycker har problem med syra/frukt?
Eller så dracks den ca 20 år för tidigt?Skall faktiskt säga det otroliga nu, ingen kommer tro det är sant.
Under en middag i somras avnjöt jag en massa viner, ett toppklass vitt från Leroy och ett toppklass rött i Ornellaia. Till efterrätten dracks Dönnhoff Eiswein. Nu till champagnen, jag drack först Krug -96 och sedan Krug CdM -96. Var väldigt, väldigt nöjd med Krug -96, slog nog faktiskt det mesta jag druckit och då har jag druckit betydligt äldre champagner av bra årgångar från diverse champagnehus.
När jag kom till CdM:en så var besvikelsen stor, visst jag var ganska så påverkad av alkoholen vid tillfället, men den framföll fruktansvärt platt, tunn och mer som en lågklassig champagne. Givetvis hade jag väldig tur med den tidigare Krug -96an som förmodligen var grym, men jag tror faktiskt CdM:en var en av de som var ett misslyckande...
Skall faktiskt säga det otroliga nu, ingen kommer tro det är sant.
Under en middag i somras avnjöt jag en massa viner, ett toppklass vitt från Leroy och ett toppklass rött i Ornellaia. Till efterrätten dracks Dönnhoff Eiswein. Nu till champagnen, jag drack först Krug -96 och sedan Krug CdM -96. Var väldigt, väldigt nöjd med Krug -96, slog nog faktiskt det mesta jag druckit och då har jag druckit betydligt äldre champagner av bra årgångar från diverse champagnehus.
När jag kom till CdM:en så var besvikelsen stor, visst jag var ganska så påverkad av alkoholen vid tillfället, men den framföll fruktansvärt platt, tunn och mer som en lågklassig champagne. Givetvis hade jag väldig tur med den tidigare Krug -96an som förmodligen var grym, men jag tror faktiskt CdM:en var en av de som var ett misslyckande...