StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
...tillägg till smaknot 1970 Château Troplong Mondot:
Vinet bara fortsätter växa! Efter fem timmars sniff-sniffande och sörpel-smuttande är CF-karaktären liten på nosen och nästan helt borta ur smaken. Andra fabulösa aromer har tillkommit: Kött, segelduk, blåbär, slånbär, heliotrop, sumi-ink och andra underbarheter. Tanninerna har ansamlat kraft att snörpa min mun...
Första smutten efter "plopp" hade absolut inga tanniner och var lika tunn som handlingen i Fredagen den 13:e, Episod 5.
Begriper verkligen inte kemin i att vissa viner öppnar tunnt och blir maffiga, medan andra öppnar tunnt och bara blir sämre, evt med en kort peak... Kan heller inte känna igen vilket vin som kommer växa på sig respektive vilket vin som bara kommer dö sotdöden...
Vinet bara fortsätter växa! Efter fem timmars sniff-sniffande och sörpel-smuttande är CF-karaktären liten på nosen och nästan helt borta ur smaken. Andra fabulösa aromer har tillkommit: Kött, segelduk, blåbär, slånbär, heliotrop, sumi-ink och andra underbarheter. Tanninerna har ansamlat kraft att snörpa min mun...
Första smutten efter "plopp" hade absolut inga tanniner och var lika tunn som handlingen i Fredagen den 13:e, Episod 5.
Begriper verkligen inte kemin i att vissa viner öppnar tunnt och blir maffiga, medan andra öppnar tunnt och bara blir sämre, evt med en kort peak... Kan heller inte känna igen vilket vin som kommer växa på sig respektive vilket vin som bara kommer dö sotdöden...
- Idéer, någon?
Last edited: