Dags för långlunch i sedvanligt experimentiell och lagom oseriös seriositet.
Mosbricka (det var ju ändå första Maj) - Serverad på klassiskt manér med plastgaffel
- Prinskorv på Lamm i ett Hokkaido Milk Bread bakat på det avsilade smöret från en Brown Butter Bourbon.
- Hummersallad med rostad hummerolja, picklad gurka / Tryffel & Parmesankräm, umamiketchup (tryffel + sjöpung) och rostad lök.
- Stenbecks-mos
Foie Gras Donuts med Tranbärspulver
På allmän begäran. Anklevern från
@KockJohan funkar kanon till detta
Kött å potatis
- Wagyu-entrecote, trippelfriterade fries och hemvevad bea. För säkerhets skull med lite anklever på toppen.
Glass å Choklad
Chokladfondant med rökt chokladganache, hallonsorbet, färska hallon, vaniljglass och salt rosepepparmaräng
Vickningspizza
- Creme Fraiche, vit sparris, rödlök, löjrom
- Mozarella, nån getostvariant, vit sparris, confiterad anka
Dompa -78 och Diebolt Vallois till de två fösta rätterna.
Gruaud Larose -85 och Kirwan -05 till köttet
Macvin Rouge till desserten
Hugot 08 och Keller Riesling Trocken -19 till pizzan
En riktigt bra 10-timmarslunch om jag får säga det själv