matage
Medlem
Årets numera traditionsenliga "arbetarlunch" (nu inne på andra året) gick av stapeln igår.
Crepes Vonaissiennes med Creme Fraiche och Caviar
Hummersallad med vit sparris, jorgubbar och jalapeno
Halstrad pilgrimsmussla på caviar, nån typ av bastardiserad Beurre Blanc med gurka och gurkvinäger
Karamelliserade Minimunkar med @KockJohan 's ankleverterrinne och mango/tranbärspulver
Grillad Wagyu "grillbiff", potatisbakelse och Rökt Märgsmör
Calvadosflamberat Karamelliserat äpple, crunch på havrekaka/salt marconiamandel och rostad Cornflake-glass
Å lite viner
Idag har jag diskat 45 glas och återhämtar mig med en pizza...
Crepes Vonaissiennes med Creme Fraiche och Caviar
Hummersallad med vit sparris, jorgubbar och jalapeno
Halstrad pilgrimsmussla på caviar, nån typ av bastardiserad Beurre Blanc med gurka och gurkvinäger
Karamelliserade Minimunkar med @KockJohan 's ankleverterrinne och mango/tranbärspulver
Grillad Wagyu "grillbiff", potatisbakelse och Rökt Märgsmör
Calvadosflamberat Karamelliserat äpple, crunch på havrekaka/salt marconiamandel och rostad Cornflake-glass
Å lite viner
Idag har jag diskat 45 glas och återhämtar mig med en pizza...
Last edited: