The Wall
Medlem
Plural?Ah, som knivarna vilka ingår i den hyrda komplett utrustade fjällstugan. Underbara att både skiva bröd och filea fisk med.
Dessutom, ”vilken sida är den vassa?”
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Plural?Ah, som knivarna vilka ingår i den hyrda komplett utrustade fjällstugan. Underbara att både skiva bröd och filea fisk med.
Kom mig äntligen för att testa pizzaugnen som jag köpte till min GMG-grill.
Köpt pizzadeg (surdeg), buffelmozzarella, tomatsås (bara lite salt+peppar) och sen toppad med parmaskinka, inlagd svart sommartryffel och basilika.
Sjukt gott även om jag nog skulle stretchat degen lite tunnare/gräddat lite längre/låtit stenen komma upp mer i värme. Men ett habilt första försök
Visa bifogad bild 20568
Ser precis ut som bästa pizzorna i Uppsala. Vad är det för deg du köpt och var? Vad har du för temperatur?Kom mig äntligen för att testa pizzaugnen som jag köpte till min GMG-grill.
Köpt pizzadeg (surdeg), buffelmozzarella, tomatsås (bara lite salt+peppar) och sen toppad med parmaskinka, inlagd svart sommartryffel och basilika.
Sjukt gott även om jag nog skulle stretchat degen lite tunnare/gräddat lite längre/låtit stenen komma upp mer i värme. Men ett habilt första försök
Visa bifogad bild 20568
Köpte POP!- degen på ICA.Ser precis ut som bästa pizzorna i Uppsala. Vad är det för deg du köpt och var? Vad har du för temperatur?
Om du gjort den pizzan på köpedeg, så är du trollkonstnär. Sorry, men jag tror dig inte. Det är omöjligt att göra en sån pizza på köpedeg.Kom mig äntligen för att testa pizzaugnen som jag köpte till min GMG-grill.
Köpt pizzadeg (surdeg), buffelmozzarella, tomatsås (bara lite salt+peppar) och sen toppad med parmaskinka, inlagd svart sommartryffel och basilika.
Sjukt gott även om jag nog skulle stretchat degen lite tunnare/gräddat lite längre/låtit stenen komma upp mer i värme. Men ett habilt första försök
Visa bifogad bild 20568
Nä, men att göra den pizzan på köpedeg tror jag inte på. https://www.finewines.se/threads/idag-lagar-vi.3861/page-32#post-160314 Jag vill se den person här, som kan göra en pizza som på bilden. Det kan ingen annan än en duktig pizzabagare som har rätt utrustning göra. Bara att knåda ut pizzan på bilden kräver erfarenhet, inget man gör på första försöket som han skrev.Att göra pizzadeg är ju inte raketforskning precis.
Det klarar till och med jag.
Det är ju inte första gången hen gör pizza (?) utan första gången hen gör det i pizzaugnen på sin gmg-grill.Nä, men att göra den pizzan på köpedeg tror jag inte på. https://www.finewines.se/threads/idag-lagar-vi.3861/page-32#post-160314 Jag vill se den person här, som kan göra en pizza som på bilden. Det kan ingen annan än en duktig pizzabagare som har rätt utrustning göra. Bara att knåda ut pizzan på bilden kräver erfarenhet, inget man gör på första försöket som han skrev.
Måste vara de sämst bakade pizzorna någonsin i det klippet.Om du gjort den pizzan på köpedeg, så är du trollkonstnär. Sorry, men jag tror dig inte. Det är omöjligt att göra en sån pizza på köpedeg.
Fast POP! själva presenterar inget vidare resultat på bilden. Ser ju väldigt tråkig ut jämfört med matages. 220 grader och 20 minuter skriver de också, något som aldrig kan ge ett bra resultat. Borde de inte veta bättre? Alla moderna ugnar klarar väl minst 250 grader. https://popbakery.se/popbakery-surdegspizza/Måste vara de sämst bakade pizzorna någonsin i det klippet.
Vanlig ugn på 300 C med pizzastål ger helt ok resultat, även med köpt deg.
Aldrig haft problem med 300 grader på vanlig plåt eller baksten. 10 minuter brukar räcka.Tror absolut att det går att göra sådana pizzor med köpt deg i egen ugn. Fuska genom att trycka ut deg i kanterna så de fluffar till sig. Max värme och ett pizzastål så är det nog inga problem.
De där köpedegarnas recept på hur man gör är ju dock för de som inte har ett stål utan kör in degen på en kall plåt. Då behövs det längre tid och lägre värme för att det ska bli jämnt gräddat.
Tar tillbaka det påståendet. Trodde det bara fanns deg i form av rektangulära ark man rullar ut.Nä, men att göra den pizzan på köpedeg tror jag inte på. https://www.finewines.se/threads/idag-lagar-vi.3861/page-32#post-160314 Jag vill se den person här, som kan göra en pizza som på bilden. Det kan ingen annan än en duktig pizzabagare som har rätt utrustning göra. Bara att knåda ut pizzan på bilden kräver erfarenhet, inget man gör på första försöket som han skrev.
Som sagt - färdigköpt deg enligt länken och första gången jag testat baka pizza sen skoltiden så jag har absolut ingen erfarenhet. Jag läste bara på lite innan men det kanske hjälper att ha jobbat i kök av och till i sisådär 15 år. Men det är banne mig inte svårt att forma lite deg till en rundel.Nä, men att göra den pizzan på köpedeg tror jag inte på. https://www.finewines.se/threads/idag-lagar-vi.3861/page-32#post-160314 Jag vill se den person här, som kan göra en pizza som på bilden. Det kan ingen annan än en duktig pizzabagare som har rätt utrustning göra. Bara att knåda ut pizzan på bilden kräver erfarenhet, inget man gör på första försöket som han skrev.
Jag tog tillbaka påståendet i fredags. https://www.finewines.se/threads/idag-lagar-vi.3861/page-32#post-160371Visa bifogad bild 20601
Som sagt - färdigköpt deg enligt länken och första gången jag testat baka pizza sen skoltiden så jag har absolut ingen erfarenhet. Jag läste bara på lite innan men det kanske hjälper att ha jobbat i kök av och till i sisådär 15 år. Men det är banne mig inte svårt att forma lite deg till en rundel.
Testade igen i fredags med samma deg men 370C på stenen och ca 4 minuter.
Sen är det upp till dig om du tror på mig eller inte