matage
Medlem
Kvar i pizzaträsket då jag experimenterar lite med glutenfria rätter åt flickvännen.
En pizza nedan är på färdigköpt PoP!-deg och en på egengjord glutenfri (gissa vilken som är vilken ).
Toppingen för dagen blev passerade San marzano-tomater, mozzarella/provolone, kantareller, fänkålssalami och parmaskinka.
Klart över förväntan måste jag säga.
Tror inte man skulle gissat på glutenfri i ett blindtest och även om det fanns skillnader t textur vid en parallell ”pepsi-challenge” skulle jag inte tacka nej till den glutenfria varianten. Bra cornicione med krispig yta och segt innanmäte.
Pizza #1
Pizza #2
Till det lite Produttori del Barbaresco 2012 i sensommarsolen. Satt som en smäck!
En pizza nedan är på färdigköpt PoP!-deg och en på egengjord glutenfri (gissa vilken som är vilken ).
Toppingen för dagen blev passerade San marzano-tomater, mozzarella/provolone, kantareller, fänkålssalami och parmaskinka.
Klart över förväntan måste jag säga.
Tror inte man skulle gissat på glutenfri i ett blindtest och även om det fanns skillnader t textur vid en parallell ”pepsi-challenge” skulle jag inte tacka nej till den glutenfria varianten. Bra cornicione med krispig yta och segt innanmäte.
Pizza #1
Pizza #2
Till det lite Produttori del Barbaresco 2012 i sensommarsolen. Satt som en smäck!
Last edited: